Bitcoin har genomgått en liten minskning sedan 16 400 dollar. Även om analytiker tror att kryptovalutan är fortsatt hausse eftersom supportnivån på $ 16 000 håller.

Bitcoin kan flytta tillbaka mot höjdpunkterna som $ 16 000 innehav

Analytiker tror att Bitcoin kan gå tillbaka mot de lokala topparna eftersom det rymmer 16 000 dollar med precision. Genom att dela diagrammet nedan sa en handlare nyligen:

„$ BTC ser ut som redo att testa minst $ 16,2 000. Flera vickar i tidigare motstånd påminner mig om det veckovisa testet på $ 10 000.“

Andra analytiker har uttryckt denna optimism om Bitcoin.

Med hänvisning till ett diagram, samma handlare som förutspådde Bitcoin skulle se en V-formad vändning under mars nyligen sade följande, och delade ett diagram som indikerar att kryptovalutan kan raket till $ 17.000 eller till och med utöver det:

”Breakout, retest, stark volym sveper ner, återkallade hela volymzonen och mer. Mer dump skulle överraska mig. Breakout-handelstid, ovanför röd. 15-15.3 skulle vara en idealisk plats att bjuda på. ”

Långsiktiga trender Positiva

De långsiktiga trenderna för Bitcoin förblir positiva trots den osäkerhet som finns på extremt kort sikt. Tyler Winklevoss, VD för Gemini och en Bitcoin-miljardär sa nyligen:

”Jag tror att vi kommer att se ett pris som är helt klart för #Bitcoin innan 2020 är över. Även om priset har klättrat från 10k till nästan 14k på mindre än en månad, har det inte riktigt gått på en breakdown än. När vi börjar se 3-5k-stigningar kommer tjurarna att vara på språng. ”

Winklevoss tror att Bitcoin kan slå 500000 dollar i denna marknadscykel på grund av att BTC passerar guld.

”Bitcoin har redan gjort betydande mark på guld – från vitbok till över 200 miljarder dollar i börsvärde på under ett decennium. Idag är marknadsvärdet av ovanjordiskt guld konservativt 9 biljoner dollar. Om vi ​​har rätt i att använda en guldram för att värdera bitcoin, och bitcoin fortsätter på den här vägen, är bull case-scenariot för bitcoin att det är undervärderat med en multipel av 45. Sagt på annat sätt kan priset på bitcoin uppskatta 45 gånger varifrån det är idag, vilket innebär att vi kan se ett pris på 500 000 dollar per bitcoin. ”

Detta är i linje med en känsla som delas av många andra respekterade investerare i rymden.

Von admin